Oprichter van Cursustassenmaken.nl is Mrs. Rosehip, een jong label dat o.a. de prijs van De Bijenkorf heeft gewonnen voor beste vrouwelijke ondernemer van Den Haag en van wie de tassen zijn getoond in Milaan tijdens de Salone del Mobile op het Nederlandse paviljoen. Kenmerk van dit label is het geplisseerde leer. (www.mrsrosehip.com). De vrouw achter Mrs. Rosehip, Roos van Put geeft onder meer privélessen bij cursustassenmaken.nl. Kijk ook bij Specials op deze site voor meer info over privéles.

Kenmerkend voor tassen van Mrs. Rosehip is het geplisseerde leer. 

Haar tassen worden onder andere verkocht in de winkel van het Tassenmuseum Hendrikje in Amsterdam. Voor meer informatie over verkooppunten zie de webshop van Mrs. Rosehip: www.mrsrosehip.com.

  • ''Oprichter van Cursustassenmaken.nl is Mrs. Rosehip, een jong label dat o.a. een prijs van De Bijenkorf heeft gewonnen voor beste vrouwelijke ondernemer van Den Haag''.
  • ''Tassen van Mrs. Rosehip zijn getoond in het Nederlandse paviljoen tijdens de Salone del Mobile in Milaan''.
  • ''Mrs. Rosehip is de enige in de wereld van de tassen die met geplisseerd leer werkt. Een Mrs. Rosehip herken je dan ook altijd! When you see pleats, it is a genuine Mrs. Rosehip''.