augustus 2022november 2022

Jaaropleiding in deeltijd

Als je kiest voor Combideals, leer je de technieken die in de jaaropleiding aan bod komen, in deeltijd. De keuze Combideal Medium omvat de Startcursus Basistechnieken, Urban Shopper en de Beugeltas, ook wel bekend als de dokterstas. Tijdens deze les maak je kennis met 3 beginners technieken: de eerste is de techniek '2 x keren', de 2de is de Urban Shopper en de derde is de Dokterstas. Je maakt tijdens alle lessen gebruik van onze patronen. Wij leren je de patronen te lezen en toe te passen. 

Het materiaal is niet inbegrepen in deze Combideal. In les 1 maak je gebruik van ons gereedschap, lijm, klemmetjes etc. Het leer voor alle tassen die we in deze combideal maken, kun je bij ons kopen, maar dat hoeft niet, als je zelf een adresje hebt, kun je je eigen leer meenemen. Vanaf les 2 gebruik je je eigen gereedschap, zoals rolmes, olfamesje, lijm. In les 1 krijg je van ons een lijst met benodigd gereedschap + een lijst met leveranciers waar je wat (online) kan kopen. 

Inbegrepen unieke modules

  • Startcursus Basistechnieken

  • Urban Shopper

  • Dokterstas

  • ''Sfeer helemaal top, meedenken, begeleiding, hulp en tijd voor vragen ook helemaal super. Erg fijn, gezellig, vrolijk en we leren een hoop.'' (Cobi G.)
  • "Ik vind de cursus nog leuker dan ik verwacht had, daarom ga ik zelfs nog een vervolgcursus doen.'' (Geertje D.)