januari 2023maart 2023

Jaaropleiding in deeltijd

Als je kiest voor Combideals, leer je de technieken die in de jaaropleiding aan bod komen, in deeltijd. De keuze Combideal Medium omvat de Startcursus Basistechnieken, Urban Shopper en de Beugeltas, ook wel bekend als de dokterstas. Tijdens deze les maak je kennis met 3 beginners technieken: de eerste is de techniek '2 x keren', de 2de is de Urban Shopper en de derde is de Dokterstas. Je maakt tijdens alle lessen gebruik van onze patronen. Wij leren je de patronen te lezen en toe te passen. 

Het materiaal is niet inbegrepen in deze Combideal. In les 1 maak je gebruik van ons gereedschap, lijm, klemmetjes etc. Het leer voor alle tassen die we in deze combideal maken, kun je bij ons kopen, maar dat hoeft niet, als je zelf een adresje hebt, kun je je eigen leer meenemen. Vanaf les 2 gebruik je je eigen gereedschap, zoals rolmes, olfamesje, lijm. In les 1 krijg je van ons een lijst met benodigd gereedschap + een lijst met leveranciers waar je wat (online) kan kopen. 

Inbegrepen unieke modules

  • Startcursus Basistechnieken

  • Urban Shopper

  • Dokterstas

  • "Ik vind de cursus nog leuker dan ik verwacht had, daarom ga ik zelfs nog een vervolgcursus doen.'' (Geertje D.)
  • ''De eerste combi-deal die ik bij jullie heb gevolgd en die heeft mijn liefde voor tassen helemaal aangewakkerd. De opzet vond ik goed, uitleg was duidelijk. Ook de opbouw met het toewerken naar het patroontekenen is goed te begrijpen. Zonder eerst een tas gemaakt te hebben, is het lastig het 3D beeld in 2D te vertalen.'' (Jessica K.)