januari 2020december 2020

Maak je eigen wenstas

Heb je speciale wensen? Wil je je eigen wenstas maken? En wil je liever niet in een groep les krijgen? Kies dan voor privélessen.

Deze worden gegeven volgens een vast uurtarief van 75,00 euro per uur en deze kun je alleen volgen, of samen met een vriend of vriendin. Je doorloopt alle stadia van de cursussen, beginnend bij de oriëntatiecursus basistechnieken en het patroontekenen, om daarna het ontwerp van je tas te vertalen naar een patroon, wat je vervolgens gaat maken in leer.

Let wel: privélessen zijn niet bedoeld om bestaande tassen na te maken, het leukst is altijd je eigen ontwerp! Privélessen worden gegeven op dagen dat er geen andere cursussen in het leslokaal worden gegeven. Je hebt dan echt alle ruimte helemaal voor jezelf, of voor jezelf en je vriendin.

Wat moet je meenemen naar deze cursus? Een pen en opschrijfboekje of je laptop, zodat je tijdens de lessen aantekeningen kunt maken. Een fijn potlood, een scherp mes, een rolmes, een priem en een metalen lineaal van 50 cm. Als je wilt kun je dit allemaal kopen in onze winkel. Een metalen lineaal kun je ook bij een ijzerhandel kopen. Scherpe, stevige mesjes zijn verkrijgbaar bij de Gamma. Zo ook rolmesjes en vullingen voor rolmesjes. Wij verkopen ook de priemen.

Voor meer informatie over privélessen: mail naar roos@cursustassenmaken.nl

Ook deze cursus bestaat uit 20 uur, verdeeld over 5 lessen van 4 uur. Dagen waarop de privélessen worden gegeven, worden vastgelegd in overleg met de cursist.

Maximaal 2 personen. Deze cursus wordt gegeven door Mrs. Rosehip ofwel.. meet the master!

  • ''Ik hou niet van les in een groep en heb daarom voor privélessen gekozen''.