Oprichter van Cursustassenmaken.nl is Mrs. Rosehip, een jong label dat o.a. de prijs van De Bijenkorf heeft gewonnen voor beste vrouwelijke ondernemer van Den Haag, van wie de tassen zijn getoond in Milaan tijdens de Salone del Mobile op het Nederlandse paviljoen en van wie de tassen worden getoond in de tentoonstelling in Basel 'History of Bags, Icons and Investment', waar ook tassen zijn te zien van oa Chanel en Vuitton (oktober 2019).

Kenmerk van Mrs. Rosehip is het geplisseerde leer. (www.mrsrosehip.com).

 

De vrouw achter Mrs. Rosehip, Roos van Put geeft onder meer privélessen bij cursustassenmaken.nl. Kijk ook bij Specials op deze site voor meer info over privéles.

Roos is zowel in Nederland als in België opgeleid en volgde een masterclass bij Atelier Peter Nitz in Zürich (https://peternitz.com).

 

Haar tassen worden onder andere verkocht in haar eigen concept store Mrs. Rosehip te Scheveningen en in de winkel van het Tassenmuseum Hendrikje in Amsterdam.

Voor meer informatie over verkooppunten zie de webshop van Mrs. Rosehip: www.mrsrosehip.com.

  • ''Oprichter van Cursustassenmaken.nl is Mrs. Rosehip, een jong label dat o.a. een prijs van De Bijenkorf heeft gewonnen voor beste vrouwelijke ondernemer van Den Haag''.
  • ''Tassen van Mrs. Rosehip zijn geëxposeerd in het Nederlandse paviljoen tijdens de Salone del Mobile in Milaan''.
  • ''Tassen van Mrs. Rosehip worden vanaf oktober 2019 in Basel getoond tijdens de tentoonstelling 'Bags - Icons and Investment', een grote overzichtsexpositie van iconische tassen uit de geschiedenis, samen met tassen van oa Vuitton en Chanel.''